Fontina La Cuptor
Fontina coaptă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 640 calorii, 33g de proteine, și 46G de grăsime per portie. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 58 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 21 minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de rozmarin, frunze de cimbru, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 68%. Rețete similare sunt Fontina La Cuptor, Fontina La Cuptor, și Cuptor Fontinan Orzo.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți broilerul și poziționați suportul cuptorului la 5 inci de căldură.
Distribuiți cuburile Fontinei uniform într-o tigaie din fontă de 12 inci.
Stropiți pe uleiul de măsline.
Combinați usturoiul, cimbrul și rozmarinul și presărați-l peste brânză și ulei de măsline.
Se presară cu sare și piper și se pune tigaia sub broiler timp de 6 minute, până când brânza se topește și clocotește și începe să se rumenească.
Serviți fontina coaptă în stil familial - chiar din cuptor în tigaia din fontă cu bucăți de pâine cruste pentru ca toată lumea să se înmoaie.