Fontina, ceapă caramelizată și Pizza Pancetta

Fontina, ceapa caramelizată și Pizza Pancetta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 680 calorii, 27G de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $3.28 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de piper, ceapă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma aluatul de pizza, puteți urma acest fel principal cu Pizza De Desert La Grătar ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Brânză Fontina caramelizată cu ceapă și spanac Chorizo + pizza cu anghinare, Ceapă caramelizată și Pizza Pancetta crocantă, și Pizza cu cartofi dulci prăjiți și ceapă caramelizată cu sos B-Chamel, brânză Fontina și salată de rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți aluatul de Pizza conform instrucțiunilor.
În timp ce aluatul crește a doua oară, încălziți 1 linguriță de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; adăugați pancetta și sotati timp de 2 minute.
Adăugați ceapă, cimbru, sare și piper alb; gatiti 25 de minute sau pana cand ceapa se rumeneste, amestecand frecvent.
Preîncălziți cuptorul la 47
Ungeți fiecare crustă de pizza pregătită cu 1 1/2 linguriță de ulei; acoperiți fiecare cu jumătate de amestec de ceapă.
Presărați jumătate de brânză peste fiecare pizza.
Coaceți la 475 timp de 9 minute sau până când crustele sunt crocante.
Tăiați fiecare pizza în 8 pene.
Garnisiți cu crenguțe de cimbru și presărați piper negru, dacă doriți.