Fontina, ceapă caramelizată și Pizza Pancetta

Fontina, ceapă caramelizată și Pizza Pancetta
Fontina, ceapa caramelizată și Pizza Pancetta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 680 calorii, 27G de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $3.28 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de piper, ceapă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma aluatul de pizza, puteți urma acest fel principal cu Pizza De Desert La Grătar ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Brânză Fontina caramelizată cu ceapă și spanac Chorizo + pizza cu anghinare, Ceapă caramelizată și Pizza Pancetta crocantă, și Pizza cu cartofi dulci prăjiți și ceapă caramelizată cu sos B-Chamel, brânză Fontina și salată de rucola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți aluatul de Pizza conform instrucțiunilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PizzaAluat De Pizza
2
În timp ce aluatul crește a doua oară, încălziți 1 linguriță de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; adăugați pancetta și sotati timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ceapă, cimbru, sare și piper alb; gatiti 25 de minute sau pana cand ceapa se rumeneste, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper AlbPiper Alb
CeapăCeapă
CimbruCimbru
SareSare
4
Preîncălziți cuptorul la 47
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Ungeți fiecare crustă de pizza pregătită cu 1 1/2 linguriță de ulei; acoperiți fiecare cu jumătate de amestec de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Pizza PregătităCrustă De Pizza Pregătită
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Presărați jumătate de brânză peste fiecare pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
7
Coaceți la 475 timp de 9 minute sau până când crustele sunt crocante.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Tăiați fiecare pizza în 8 pene.
9
Garnisiți cu crenguțe de cimbru și presărați piper negru, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt

Echipamente

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Caposaldo Chianti cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti este roșu rubiniu, cu un parfum fructat, textură netedă, structură excelentă și un finisaj lung și elegant.Cel mai bun cu pizza și paste cu sosuri pe bază de roșii sau carne.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate22
Revista