Fontana Pisco Smash
Fontana Pisco sparge este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan rețetă cu 1 porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 41 calorii. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sifon club, riesling, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 89 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de SippitySup. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 11%. Încercați Pisco 75, Pisco Negroni, și Pisco Sour pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un pahar de halbă robust, cu fund gros, de la un agitator din Boston, folosiți un bar muddler pentru a zdrobi ușor strugurii până când izbucnesc.
Adăugați Pisco, Riesling, suc de lămâie și sirop simplu în amestec; amestecați ușor pentru a combina și pentru a scoate siropul din lingură.
Așezați cuburile de gheață în partea metalică a agitatorului Boston.
Se toarnă amestecul Pisco încurcat (inclusiv pulpa) peste gheață. Acoperiți agitatorul cu paharul de halbă. Se agită energic până se răcește bine, aproximativ 20 de secunde.
Se toarnă toate ingredientele, inclusiv gheața, într-un pahar de modă veche. Sus, cu o sifon de club splash.Ca aceasta: cum ar fi încărcarea...