Fonduta
Fondutanul este un fel principal lacto ovo vegetarian . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19 g de proteine , 46 g de grăsimi și un total de 504 de calorii . Această rețetă servește 4. Pentru 1,64 USD per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de trufe, pâine crustă, smântână groasă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Cu un scor de 37% , acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum .
Instrucțiuni
Puneți laptele, smântâna și brânza într-o oală și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 2 ore.
Pune untul într-o tigaie pentru fondue și, la foc mediu, amestecă cu amestecul de brânză și lapte, fără a lăsa să fiarbă, câte o lingură. Cand s-a adaugat toata branza, se ia de pe foc si se bate galbenusurile, pe rand. Se condimentează cu piper alb și se rade trufele albe deasupra oalei. Scufundați în pâine și bucurați-vă.
A doua zi, aduceți la fierbere și serviți în boluri puțin adânci peste pâine prăjită.
Stropiți cu parmigiano pe masă.