Fondue Simplă De Brânză Elvețiană
Dacă aveți în jur 20 de minute pentru a petrece în bucătărie, simplu Fondue brânză elvețiană ar putea fi un extraordinar lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Pentru 2,2 USD pe porție, primești un fel principal care servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 640 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Dacă aveți muștar măcinat, făină, pâine și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 67%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Fondue De Brânză Elvețiană, Fondue De Brânză Elvețiană, și Fondue De Brânză Elvețiană.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați brânza, făina, muștarul și nucșoara. Într-o cratiță mică, încălziți smântâna și berea la foc mediu până se formează bule în jurul părților laterale ale cratiței. Se amestecă amestecul de brânză. Aduceți doar la fierbere ușoară; gatiti si amestecati timp de 1-2 minute sau pana se combina si se omogenizeaza.
Transferați într-o oală mică de fondue și păstrați-o la cald.
Se servește cu cuburi de pâine.