Fondue Riesling și brânză elvețiană
Riesling și brânză elvețiană Fondue este o băutură care servește 12. O porție conține 249 calorii, 13g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați vin riesling, făină, brânză elvețiană și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. 163 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 49%. Fondue Cu Brânză Elvețiană, Fondue Cu Brânză Elvețiană, și Fondue Cu Brânză Elvețiană sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați brânza și făina. Într-o cratiță mare, încălziți vinul și usturoiul la foc mediu până când se formează bule în jurul părților laterale ale tigaiei (nu fierbeți).
Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Adăugați 1/2 cană amestec de brânză; se amestecă constant până se topește aproape complet. Continuați să adăugați brânză, 1/2 cană la un moment dat, permițând brânzei să se topească aproape complet între adaosuri. Se amestecă sherry, suc de lămâie și nucșoară.
Transferați într-o oală de fondue încălzită; păstrați fondue clocotind ușor.
Se servește cu cârnați și cuburi de pâine. Dacă fondue devine prea groasă, amestecați puțin vin suplimentar.