Fondue Riesling și brânză elvețiană

Fondue Riesling și brânză elvețiană
Riesling și brânză elvețiană Fondue este o băutură care servește 12. O porție conține 249 calorii, 13g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați vin riesling, făină, brânză elvețiană și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. 163 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 49%. Fondue Cu Brânză Elvețiană, Fondue Cu Brânză Elvețiană, și Fondue Cu Brânză Elvețiană sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați brânza și făina. Într-o cratiță mare, încălziți vinul și usturoiul la foc mediu până când se formează bule în jurul părților laterale ale tigaiei (nu fierbeți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Reduceți căldura la mediu-scăzut.
3
Adăugați 1/2 cană amestec de brânză; se amestecă constant până se topește aproape complet. Continuați să adăugați brânză, 1/2 cană la un moment dat, permițând brânzei să se topească aproape complet între adaosuri. Se amestecă sherry, suc de lămâie și nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
4
Transferați într-o oală de fondue încălzită; păstrați fondue clocotind ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Se servește cu cârnați și cuburi de pâine. Dacă fondue devine prea groasă, amestecați puțin vin suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista