Fondue Porcini cu șuncă și Ciabatta

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Fondue Porcini cu șuncă și Ciabattan. Această rețetă servește 6 și costă 3,92 USD pe porție. O porție conține 742 calorii, 53G de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați apă, ciuperci porcini, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sauvignon blanc, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Cu Vin Sauvignon Blanc ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fondue De Ciocolată Și Set De Fondue Din Fontă Swissmar Giveaway, Family Fondue Night {Fondue-ul meu preferat + un cadou!}, și Caserola cu șuncă și fasole verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți 1 cană de apă fierbinte într-un castron mic; adăugați porcini uscați.
Lăsați să stea până când ciupercile sunt moi, aproximativ 25 de minute.
Scoateți ciupercile din apă cu lingura cu fante; se toaca marunt.
Transferați lichidul de înmuiere într-o tigaie mare, lăsând sedimentele în urmă.
Adăugați usturoiul și ciupercile tocate. Se fierbe la foc mediu până când aproape tot lichidul este absorbit, aproximativ 4 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Așezați oala de fondue pe suport; aprinde lumânare sau Sterno.
Se amestecă 1 lingură de vin și amidon de porumb într-un castron mic. Aduceți restul de 1 1/4 căni de vin la foc mic într-o cratiță mare și grea la foc mediu-mare.
Adăugați brânzeturi cu pumni mici, amestecând până se topește.
Adăugați amestecul de amidon de porumb. Aduceți la foc mic. Se amestecă până când fondue se îngroașă ușor și începe să baloneze, aproximativ 2 minute. Condimentează după gust cu piper.
Se toarnă fondue în oala pregătită. Rotiți în ciuperci porcini.
Se servește cu ciabatta și șuncă pentru scufundare.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Santa Margherita Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon