Fondue Porcini cu șuncă și Ciabatta

Fondue Porcini cu șuncă și Ciabatta
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Fondue Porcini cu șuncă și Ciabattan. Această rețetă servește 6 și costă 3,92 USD pe porție. O porție conține 742 calorii, 53G de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați apă, ciuperci porcini, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sauvignon blanc, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Cu Vin Sauvignon Blanc ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fondue De Ciocolată Și Set De Fondue Din Fontă Swissmar Giveaway, Family Fondue Night {Fondue-ul meu preferat + un cadou!}, și Caserola cu șuncă și fasole verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți 1 cană de apă fierbinte într-un castron mic; adăugați porcini uscați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Lăsați să stea până când ciupercile sunt moi, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
3
Scoateți ciupercile din apă cu lingura cu fante; se toaca marunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4
Transferați lichidul de înmuiere într-o tigaie mare, lăsând sedimentele în urmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați usturoiul și ciupercile tocate. Se fierbe la foc mediu până când aproape tot lichidul este absorbit, aproximativ 4 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
6
Așezați oala de fondue pe suport; aprinde lumânare sau Sterno.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Se amestecă 1 lingură de vin și amidon de porumb într-un castron mic. Aduceți restul de 1 1/4 căni de vin la foc mic într-o cratiță mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Adăugați brânzeturi cu pumni mici, amestecând până se topește.
9
Adăugați amestecul de amidon de porumb. Aduceți la foc mic. Se amestecă până când fondue se îngroașă ușor și începe să baloneze, aproximativ 2 minute. Condimentează după gust cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
10
Se toarnă fondue în oala pregătită. Rotiți în ciuperci porcini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
11
Se servește cu ciabatta și șuncă pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiabattaCiabatta
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Revista