Fondue Perigord

Fondue Perigord
Perigord Fondue ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 611 calorii, 31g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.89 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați brânză americană, piper măcinat grosier, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați P Tarta Cu Nuca De Vidrigord, Ciocolata Fondue & Swissmar Fonta Fondue Set Giveaway, și Familie Fondue noapte {Fondue meu preferat + un Giveaway!} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți vinul și usturoiul într-un vas din fontă de 2 litri la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați brânza americană și parmezanul. Se amestecă pentru a combina până când brânzeturile se topesc complet, aproximativ 5 minute. Se amestecă uleiul de trufe și se condimentează cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză AmericanăBrânză Americană
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Ulei De TrufeUlei De Trufe
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
3
Serviți cu verdeață de salată și pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista