Fondue Pentru Oală De Pâine
Fondue oală de pâine necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 122 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 32. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pâine rotundă, șuncă, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Toateretete are 26 de fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Instant Pot One-Pot spaghete Cu sos de carne, și Fondue Pentru Oală De Pâine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Tăiați un cerc în partea de sus a pâinii.
Scoateți partea de sus, și retrase din circuitul agricol. Goliți pâinea, rezervând pâinea îndepărtată pentru scufundare.
Într-un castron mediu, amestecați brânza Cheddar, crema de brânză, smântâna, șunca, ceapa verde, ardeii verzi din chile și sosul Worcestershire. Puneți lingura în vasul de pâine și înlocuiți partea superioară. Înfășurați bine pâinea în folie și așezați-o pe o foaie de copt.
Coaceți până când brânza este topită și bulbucată, aproximativ 1 oră.
Între timp, tăiați pâinea rezervată în bucăți mici. Aruncați cu ulei și unt topit și așezați pe foaia de copt. Prăjiți la cuptor până se rumenesc, aproximativ 10 până la 15 minute.