Fondue mexicană cu Chorizo și salsa Tomatillo
Rețeta 'Fondue' Mexican cu Chorizo și salsa Tomatillo ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 45 minute. Această rețetă fără gluten servește 2 și costă $3.62 pe portie. Acest fel principal are 1210 calorii, 60g de proteine, și 88G de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână chorizo mexican, queso cotija, brânză monterey jack și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Tort De Sifon Cu Lămâie Cu Cremă De Zmeură ca desert. 94 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este remarcabil. Încercați Taquito cu brânză Chorizo cu Salsa de mentă Tomatillo, Salsa Verde De Bază (Salsa Tomatillo Mexicană), și Salsa De Tomatillo Mexicană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Încălziți o tigaie la foc mediu și adăugați chorizo în tigaie, adăugând puțin ulei de porumb, dacă este necesar, pentru a ajuta la lubrifierea cărnii și lăsați-o să gătească și să se sfărâme. Depinde de conținutul de grăsime al cârnaților. Gatiti, despartindu-va adesea cu o lingura de lemn, pana cand grasimea a redat complet si carnea incepe sa fie crocanta, 7-10 minute.
Într-un ramekin superficial sau alt vas rezistent la flacără, întindeți jumătate de brânză pe fund și glisați în cuptor. Gatiti 5 minute, pana cand branza incepe sa se topeasca, apoi scoateti si presarati chorizo peste ea. Acoperiți cu brânza rămasă și gătiți până se topește complet, încă 5-7 minute. Odată topit, porniți broilerul și fierbeți timp de 2 minute până devine auriu deasupra.
Între timp, înfășurați tortilele într-un prosop de hârtie umed și cuptorul cu microunde la maxim timp de 30 de secunde și lăsați să stea înfășurate în timp ce aburesc și devin flexibile.
Serviți brânza fierbinte care clocotește cu tortilele încălzite și salsa tomatillo.