Fondue De Șampanie Cu Miere

Fondue De Șampanie Cu Miere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați fondue de șampanie cu miere. Pentru 1,1 USD pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 206 calorii, 10g de proteine, și 13g de grăsime. 9 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Anul Nou. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 30 minute. Un amestec de unt, șampanie, pere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, care nu este atât de excelent. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Fondue cu două brânzeturi și miere, A mai rămas vin sau șampanie? Nicio Problemă! Somn prăjit în tigaie peste Risotto de șampanie cu sos de tigaie de șampanie, și Smochine cu miere și șampanie.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, sotează șalota în unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Combinați șampania, amidonul de porumb, muștarul și piperul până se omogenizează; se amestecă treptat în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi)Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi)
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se amestecă mierea; se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
5
Se ia de pe foc.
6
Combinați brânza și sucul de lămâie; se amestecă treptat în amestec de șampanie până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi)Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi)
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
7
Păstrați cald.
8
Se presară cu nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
9
Se servește cu cuburi de pâine, felii de mere sau pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista