Fondue de roșii și Mozzarella

Fondue de roșii și Mozzarella
Fondue de roșii și Mozzarella este un fără gluten, primar și vegetarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 343 calorii. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de ulei de măsline, frunze de busuioc, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Fondue De Roșii Cheddar, Fondue de roșii și ierburi, și 10 Minute de roșii uscate și fondue de rozmarin.

Instrucțiuni

1
Albiți frunzele proaspete de busuioc în apă clocotită doar o secundă și apoi îndepărtați-le chiar într-un bol mare cu apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Scurgeți busuiocul, strecurând cu grijă excesul de apă, dar păstrând frunzele întregi. Înfășurați 1 frunză de busuioc în jurul fiecărui bocconcini. Frigărui bocconcini înfășurat pe capătul unui băț de lemn. Scufundați în sosul de roșii și bucurați-vă!;
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
16 Diametru) Bile De Brânză Mozzarella Bocconcini16 Diametru) Bile De Brânză Mozzarella Bocconcini
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
3
Deschideți cutia de roșii, turnați sucul și aruncați. Cu mâinile, strângeți roșiile întregi într-o pulpă, adăugând pulpă într-un castron în timp ce stoarceți. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță grea la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
5
Adăugați usturoiul și gătiți până devin aurii și parfumate; aveți grijă să nu ardeți usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
6
Adăugați pulpa de roșii, amestecați pentru a combina și reduceți focul la foc mic. Se fierbe timp de aproximativ 5 minute. Condimentează, după gust, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
7
Serviți ca sos de scufundare pentru bocconcini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
16 Diametru) Bile De Brânză Mozzarella Bocconcini16 Diametru) Bile De Brânză Mozzarella Bocconcini
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Revista