Fondue De Pui
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 133 calorii, 11g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 25 și costă 70 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cățelul de usturoi, bulionul de pui, legumele tăiate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Fondue De Ciocolată Și Set De Fondue Din Fontă Swissmar Giveaway, Family Fondue Night {Fondue-ul meu preferat + un cadou!}, și Buffalo Pui Bere Brânză Fondue Fries.
Instrucțiuni
Încălziți 1/4 cană de pansament Italian în oală de fondue sau cratiță grea la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa; gatiti si amestecati pana cand este crocant.
Adăugați bulion, suc de mere și amidon de porumb; se amestecă până se omogenizează bine. Aduceți doar la fierbere.
Înmuiați puiul și legumele, în loturi, în amestecul de bulion fierbinte cu o furculiță cu mâner lung sau o frigăruie lungă. Gatiti puiul timp de 3 min. sau până când sunt fierte și legume timp de 2 până la 3 min. sau până când este crocant-fraged, îndepărtând ingredientele din amestecul de bulion pe măsură ce sunt gata.
Combinați 1/2 cană de bici minune cu usturoiul și sucul de lămâie.
Se amestecă restul de 1/2 cană MIRACLE WHIP cu amestecul de pansament italian.
Serviți ca scufundări pentru pui și legume.