Fondue de ciocolată albă
Fondue de ciocolată albă este un desert care servește 4. Pentru $2.28 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 40g de grăsime, și un total de 505 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Această rețetă de la BBC Good Food are 104 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți ciocolată, unt, cremă dublă de oală și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Frigarui De Fructe Cu Fondue De Ciocolata Alba, Frigarui De Fructe Cu Fondue De Ciocolata Alba, și Fondue De Ciocolată Și Set De Fondue Din Fontă Swissmar Giveaway sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Combinați ciocolata albă, untul nesărat, smântâna dublă și extractul de vanilie într-un castron rezistent la căldură, așezat peste o cratiță cu apă clocotită.
Se încălzește până se topește și se omogenizează, amestecând ocazional, timp de aproximativ 5 minute.
Transferați într-o oală de fondue sau o cratiță caldă și serviți cu cireșe sau mure și căpșuni răcite.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru Fondue de ciocolată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.