Fondue de ciocolată este un fără gluten și vegetarian desert. Această rețetă servește 6 și costă 1,47 USD pe porție. O porție conține 213 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână mere, căpșuni, caju jumbo și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, care este solid. Rețete similare includ Fondue De Ciocolată Și Set De Fondue Din Fontă Swissmar Giveaway, Family Fondue Night {Fondue-ul meu preferat + un cadou!}, și Fondue De Ciocolată.
Instrucțiuni
1
Spălați bine și uscați căpșunile și merele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni
Măr
2
Tăiați merele și banana în felii groase de 3/4 inch. Aranjați toate fructele și nucile pe o farfurie. Pentru a face sos de ciocolată, amestecați cacao, zahăr și Splenda într-un castron de dimensiuni medii. Se toarnă încet laptele pentru a face o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Fierbinte De Fudge
Splenda
Măr
Banane
Fructe
Pudră De Cacao
Zahăr
Lapte
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Se amestecă împreună pentru a îndepărta bulgări.
4
Se transferă într-o cratiță de dimensiuni medii și se aduce la fierbere scăzută la foc mic, amestecând continuu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
6
Transferați sosul de ciocolată în oala de fondue.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Fierbinte De Fudge
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Puneți oala peste lumânare sau arzător de căldură conservat. Glisați bucățile de fructe pe furculița fondue sau scobitoare și înmuiați-le în sos. Pentru nuci, puneți sosul pe o farfurie și înmuiați nucile în sos cu mâna.