Fondue De Ciocolată
Fondue de ciocolată este un fără gluten și vegetarian desert. Această rețetă servește 6 și costă 1,47 USD pe porție. O porție conține 213 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână mere, căpșuni, caju jumbo și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, care este solid. Rețete similare includ Fondue De Ciocolată Și Set De Fondue Din Fontă Swissmar Giveaway, Family Fondue Night {Fondue-ul meu preferat + un cadou!}, și Fondue De Ciocolată.
Instrucțiuni
Spălați bine și uscați căpșunile și merele.
Tăiați merele și banana în felii groase de 3/4 inch. Aranjați toate fructele și nucile pe o farfurie. Pentru a face sos de ciocolată, amestecați cacao, zahăr și Splenda într-un castron de dimensiuni medii. Se toarnă încet laptele pentru a face o pastă.
Se amestecă împreună pentru a îndepărta bulgări.
Se transferă într-o cratiță de dimensiuni medii și se aduce la fierbere scăzută la foc mic, amestecând continuu.
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia.
Transferați sosul de ciocolată în oala de fondue.
Puneți oala peste lumânare sau arzător de căldură conservat. Glisați bucățile de fructe pe furculița fondue sau scobitoare și înmuiați-le în sos. Pentru nuci, puneți sosul pe o farfurie și înmuiați nucile în sos cu mâna.