Fondue De Ciocolată

Fondue De Ciocolată
Fondue de ciocolată este un fără gluten și vegetarian desert. Această rețetă servește 6 și costă 1,47 USD pe porție. O porție conține 213 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână mere, căpșuni, caju jumbo și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, care este solid. Rețete similare includ Fondue De Ciocolată Și Set De Fondue Din Fontă Swissmar Giveaway, Family Fondue Night {Fondue-ul meu preferat + un cadou!}, și Fondue De Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Spălați bine și uscați căpșunile și merele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
MărMăr
2
Tăiați merele și banana în felii groase de 3/4 inch. Aranjați toate fructele și nucile pe o farfurie. Pentru a face sos de ciocolată, amestecați cacao, zahăr și Splenda într-un castron de dimensiuni medii. Se toarnă încet laptele pentru a face o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Fierbinte De FudgeSos Fierbinte De Fudge
SplendaSplenda
MărMăr
BananeBanane
FructeFructe
Pudră De CacaoPudră De Cacao
ZahărZahăr
LapteLapte
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Se amestecă împreună pentru a îndepărta bulgări.
4
Se transferă într-o cratiță de dimensiuni medii și se aduce la fierbere scăzută la foc mic, amestecând continuu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
6
Transferați sosul de ciocolată în oala de fondue.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Fierbinte De FudgeSos Fierbinte De Fudge
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Puneți oala peste lumânare sau arzător de căldură conservat. Glisați bucățile de fructe pe furculița fondue sau scobitoare și înmuiați-le în sos. Pentru nuci, puneți sosul pe o farfurie și înmuiați nucile în sos cu mâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Auto
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista