Fondue de ciocolata caramel
Fondue de ciocolată și caramel este o rețetă fără gluten și lacto ovovegetariană, cu 20 de porții. Pentru 1,34 USD per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 189 de calorii, 3 g de proteine și 4 g de grăsimi. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de topping de înghețată cu caramel, ciocolată, lapte condensat și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Funcționează bine ca aperitiv. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 30%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Fondue de ciocolată cu caramel, Fondue de ciocolată-caramel și Fondue de ciocolată și caramel.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, combinați laptele, toppingul cu caramel și ciocolata; gatiti si amestecati la foc mic pana se omogenizeaza si se incinge.
Transferați într-o oală pentru fondue încălzită; tine de cald.
Serviți cu fructe și/sau covrigi pentru înmuiere.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipastii pot fi asortati cu vin spumant si spumant rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Steaua albă Moet & Chandon () cu un rating de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Moet & Chandon White Star ()]()
Moet & Chandon White Star ()
White Star este o șampanie mai moale. Este bine echilibrat și armonios, cu arome subtile de pâine prăjită caldă și turtă dulce. Finalul este susținut de o notă de miere.