Fondue De Brânză Oka
Fondue de brânză Oka este un vegetarian rețetă cu 10 porții. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 369 calorii. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de vin, vin cu gheață, acompaniamente: baghetă; pene de mere și pere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 17%. Rețete similare includ Brânză serioasă: bere Super Bowl și Fondue de brânză, Fondue De Brânză, și Fondue De Brânză {A }.
Instrucțiuni
Bateți împreună smântâna, vinurile și făina într-o cratiță grea de 2 litri până se omogenizează, apoi aduceți la fierbere la foc moderat, amestecând continuu, până se îngroașă și mătăsos, aproximativ 5 minute.
Adăugați jumătate de brânză și amestecați ușor până aproape topit, apoi adăugați brânza rămasă și gătiți, amestecând, până când brânza este topită și fondue este netedă, aproximativ 3 minute.
Se servește în oală de fondue.
Fondue poate fi făcută cu 1 zi înainte. Puneți o bucată de hârtie de ceară pe suprafață și răciți complet, apoi răciți. Reîncălziți la foc moderat, amestecând continuu, până la omogenizare.