Fondue De Brânză Elvețiană
Fondue brânză elvețiană ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă servește 25 și costă 82 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 116 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână baghetă, brânză elvețiană, muștar și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fondue De Brânză Elvețiană, Fondue De Brânză Elvețiană, și Fondue De Brânză Elvețiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de fondue de 1 1/2 până la 2 litri (ceramică rezistentă la flacără sau fontă vitrată din porțelan) sau tigaie metalică cu fund greu la foc mediu, încălziți 1 cană de vin până se formează bule și se ridică încet la suprafață, aproximativ 6 minute.
Într-un castron, amestecați brânza elvețiană, brânza gruyre, amidonul de porumb și muștarul.
Adăugați amestecul de brânză, câte o mână pe rând, la vinul fierbinte, amestecând până când fondue se topește ușor și începe să buleze.
Adăugați kirsch și presărați fondue cu nucșoară și piper.
Setați tigaia peste un alcool aprins sau o flacără cu combustibil solid conservat (dacă tigaia este ceramică, așezați un difuzor de căldură între acesta și sursa de căldură). Reglați căldura astfel încât bulele de fondue foarte încet. Verificați ocazional pentru a vă asigura că fondue nu arde; dacă este prea cald, reduceți sau opriți căldura, apoi reluați încălzirea când amestecul începe să se răcească.
Cuburi de pâine suliță, 1 la un moment dat, cu furci fondue sau frigarui subtiri (metal sau lemn) și vârtej prin fondue (se amestecă peste partea de jos frecvent pentru a preveni dogoritor); ridicați și lăsați picurare scurt peste tigaie, apoi mananca. Dacă fondue devine prea groasă pentru o scufundare ușoară, amestecați mai mult vin încălzit, câteva linguri la un moment dat. După ce fondue este consumat, răzuiți crusta de brânză din tigaie pentru a împărți și a mânca; este considerat un tratament special.