Fondue de brânză cu ardei iute și ciuperci

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Fondue de brânză cu ardei iute și ciuperci. Această rețetă servește 30 și costă 25 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 79 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână tortilla de făină, ardei iute poblano, brânză monterey jack și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Ardei iute Anchos Rellenos De Queso (ardei iute Ancho umplut cu brânză), Brânză afumată și Fondue de bere cu Bratwurst fiert la bere, slănină la grătar, ciuperci și pâine de secară, și Midii mexicane cu cârnați, ciuperci și ardei iute.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Gatiti si amestecati ardeii iute poblano si ciupercile intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu-mare 2 min.
Adăugați ardei iute Serrano și usturoi; gatiti si amestecati 2 min.
Lingură în 1-1 / 2-qt.caserola; top cu brânză.
Coaceți 10 până la 15 min. sau până se încălzește.