Fondue De Brânză Clasică
Fondue brânză clasic ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 158 calorii. Această rețetă servește 30. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați bockwurst, piper, brânză elvețiană și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Fondue De Brânză Clasică, Fondue De Brânză Clasică, și Fondue De Brânză Clasică.
Instrucțiuni
Frecați cățelul de usturoi în jurul interiorului unui 1-qt. fondue oală; aruncați cuișoare.
Se toarnă vinul în oală; se încălzește la foc mediu pe plită până când bulele încep să crească.
Amestecați brânzeturile elvețiene și gruyre cu făina și muștarul uscat într-un bol.
Adăugați amestecul de brânză în vin, câte o mână, amestecând ușor după fiecare adăugare până se topește și se omogenizează.
Se presară ușor cu nucșoară și piper.
Set oală peste sursa de căldură, ajustarea astfel fondue abia bule. Aranjați pâine franceză, cârnați și pere alături.
Răzuiți ocazional fundul oalei pentru a împiedica fondue să se ardă în timp ce suliți și înmuiați pâine, cârnați și pere.