Fondue De Brânză Clasică

Fondue De Brânză Clasică
Fondue brânză clasic ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 158 calorii. Această rețetă servește 30. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați bockwurst, piper, brânză elvețiană și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Fondue De Brânză Clasică, Fondue De Brânză Clasică, și Fondue De Brânză Clasică.

Instrucțiuni

1
Frecați cățelul de usturoi în jurul interiorului unui 1-qt. fondue oală; aruncați cuișoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Se toarnă vinul în oală; se încălzește la foc mediu pe plită până când bulele încep să crească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Amestecați brânzeturile elvețiene și gruyre cu făina și muștarul uscat într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați amestecul de brânză în vin, câte o mână, amestecând ușor după fiecare adăugare până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
VinVin
5
Se presară ușor cu nucșoară și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
6
Set oală peste sursa de căldură, ajustarea astfel fondue abia bule. Aranjați pâine franceză, cârnați și pere alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine FrancezăPâine Franceză
CârnațiCârnați
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Răzuiți ocazional fundul oalei pentru a împiedica fondue să se ardă în timp ce suliți și înmuiați pâine, cârnați și pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
PâinePâine
PerePere
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții30
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista