Fondue de brânză Chipotle cu covrigi de casă

Fondue de brânză Chipotle cu covrigi de casă
Fondue de brânză Chipotle cu covrigi de casă este un vegetarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 1462 calorii, 51G de proteine, și 86G de grăsime fiecare. Pentru $3.2 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de drojdie activă, căței de usturoi, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Fondue De Brânză Chipotle, Covrigi moi de casă cu sos de brânză Cheddar de bivoliță, și Bere și covrigei (fondue ipa).

Instrucțiuni

1
În vasul unui mixer de stand cu cârligul de aluat atașat combinați apa caldă, zahărul brun, mierea, untul topit și drojdia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Lăsați să stea cinci minute.
3
Porniți mixer la cea mai mică viteză și începe să adăugați făina un pic la un moment dat. Odată ce toată făina este combinată, adăugați sarea. urnați mixerul la viteză medie și lăsați cârligul de aluat să frământe aproximativ cinci minute. Dacă aluatul pare prea umed, adăugați puțină făină la un moment dat până când ajunge la consistența dorită, ar trebui să fie ușor umed. Ungeți un castron cu ulei de măsline și întoarceți aluatul în el pentru a-l acoperi cu ulei. Se acoperă cu folie de plastic și se lasă la loc cald până se dublează aproximativ o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Preîncălziți cuptorul la 425 și puneți hârtie pergament pe două foi mari de copt. Aduceți apa la fiert într-o oală largă. În timp ce așteptați să fiarbă apa, luați aluatul de covrig și luați puțin câte puțin, modelați-l în bețișoare sau pepite mici. Îmi place bastoane să fie patru centimetri lungime și aproximativ un 1/2 inch lățime. Sau dacă doriți să faceți pepite de aproximativ 1/2 inch bucăți, deoarece acestea devin mai mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuggets De PuiNuggets De Pui
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Când fierbe apa, adăugați bicarbonatul de sodiu și puneți cât mai multe bețișoare/pepite fără a le aglomera. Fierbeți-le nu mai mult de un minut. Scoateți-le pe foile de copt căptușite cu pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Nuggets De PuiNuggets De Pui
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Se spală cu ou și se presară cu sare de mare. Repetați acest proces după cum este necesar
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 12-15 minute până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Lăsați să stea cel puțin 10 minute înainte de a scufunda în fondue.
9
Combinați brânzeturile cu amidonul de porumb într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Încălziți tigaia cu fondue la mare. Înveliți ușor fundul cu ulei de măsline. Când străluciți adăugați usturoiul. Gatiti pana devin aurii. De-glazurați tigaia cu berea mexicană. aduceți la foc mic și adăugați amestecul de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Se amestecă sucul de lămâie și ardeii chipotle tocați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
12
Se ornează cu coriandru sau scallions.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
13
Se servește cu bețișoare/pepite de covrig de casă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Bețișoare Mici De Covrigi Sau Scobitori Subțiri4 Bețișoare Mici De Covrigi Sau Scobitori Subțiri
Nuggets De PuiNuggets De Pui
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Revista