Fondue de brânză albastră cu roșii Cherry și ceapă Cipollini prăjită

Fondue de brânză albastră cu roșii Cherry și ceapă Cipollini prăjită
Fondue de brânză albastră cu roșii Cherry și ceapă Cipollini prăjită necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 766 calorii, 17g de proteine, și 70g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.53 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă cipollini, unt, roșii cherry și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscol de casă cu ouă de unt de arahide Reese ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ceapă Cipollini Prăjită, Linguine cu slănină, ceapă, roșii și brânză albastră, și Ceapă Cipollini Prăjită Balsamică pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: frigarui din lemn
Echipamente pe care le vei folosi
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte
2
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Folosind un cuțit mic de decojire, coajați și înjumătățiți cipollini.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mare până când este fierbinte, dar nu fumați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Se adaugă ceapa și se condimentează cu sare și piper. Caramelizați ceapa la foc mare timp de aproximativ 5 minute, transferați tigaia în cuptor și continuați să gătiți timp de aproximativ 8 până la 10 minute până când ceapa este caramelizată frumos și complet gătită, scoateți din tigaie pe o farfurie și lăsați să se răcească ușor. Aranjați roșiile cherry și ceapa pe un platou cu frigarui pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tăiate în Felii Subțiri1 Cană De șalote, Tăiate în Felii Subțiri
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Într-o cratiță mică, la foc mediu-mic, topiți untul și gătiți până începe să se rumenească. Adăugați imediat cimbru și usturoi. Gatiti timp de 2 minute, amestecand pentru a preveni rumenirea usturoiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
7
Adăugați crema, ridicați focul la mediu, aduceți la foc mic și reduceți crema cu 1/3, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
8
Adăugați brânza și amestecați până când brânza se topește și amestecul este neted, condimentați, după gust, cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
9
Se toarnă sosul într-o oală de fondue și se pune peste o lumânare pentru a se menține fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
10
Așezați platoul de legume și frigarui alături și serviți imediat.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Revista