Fondue de brânză albastră cu roșii Cherry și ceapă Cipollini prăjită

Fondue de brânză albastră cu roșii Cherry și ceapă Cipollini prăjită
Fondue de brânză albastră cu roșii Cherry și ceapă Cipollini prăjită necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 766 calorii, 17g de proteine, și 70g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.53 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă cipollini, unt, roșii cherry și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscol de casă cu ouă de unt de arahide Reese ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ceapă Cipollini Prăjită, Linguine cu slănină, ceapă, roșii și brânză albastră, și Ceapă Cipollini Prăjită Balsamică pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: frigarui din lemn
Echipamente pe care le vei folosi
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte
2
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Folosind un cuțit mic de decojire, coajați și înjumătățiți cipollini.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mare până când este fierbinte, dar nu fumați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Se adaugă ceapa și se condimentează cu sare și piper. Caramelizați ceapa la foc mare timp de aproximativ 5 minute, transferați tigaia în cuptor și continuați să gătiți timp de aproximativ 8 până la 10 minute până când ceapa este caramelizată frumos și complet gătită, scoateți din tigaie pe o farfurie și lăsați să se răcească ușor. Aranjați roșiile cherry și ceapa pe un platou cu frigarui pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată SubțireRoșie Verde Zebra, Feliată Subțire
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Într-o cratiță mică, la foc mediu-mic, topiți untul și gătiți până începe să se rumenească. Adăugați imediat cimbru și usturoi. Gatiti timp de 2 minute, amestecand pentru a preveni rumenirea usturoiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Adăugați crema, ridicați focul la mediu, aduceți la foc mic și reduceți crema cu 1/3, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
8
Adăugați brânza și amestecați până când brânza se topește și amestecul este neted, condimentați, după gust, cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
9
Se toarnă sosul într-o oală de fondue și se pune peste o lumânare pentru a se menține fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10
Așezați platoul de legume și frigarui alături și serviți imediat.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Revista