Fondue de brânză albastră cu roșii Cherry și ceapă Cipollini prăjită

Fondue de brânză albastră cu roșii Cherry și ceapă Cipollini prăjită necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 766 calorii, 17g de proteine, și 70g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.53 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă cipollini, unt, roșii cherry și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscol de casă cu ouă de unt de arahide Reese ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ceapă Cipollini Prăjită, Linguine cu slănină, ceapă, roșii și brânză albastră, și Ceapă Cipollini Prăjită Balsamică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: frigarui din lemn
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Folosind un cuțit mic de decojire, coajați și înjumătățiți cipollini.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mare până când este fierbinte, dar nu fumați.
Se adaugă ceapa și se condimentează cu sare și piper. Caramelizați ceapa la foc mare timp de aproximativ 5 minute, transferați tigaia în cuptor și continuați să gătiți timp de aproximativ 8 până la 10 minute până când ceapa este caramelizată frumos și complet gătită, scoateți din tigaie pe o farfurie și lăsați să se răcească ușor. Aranjați roșiile cherry și ceapa pe un platou cu frigarui pentru scufundare.
Într-o cratiță mică, la foc mediu-mic, topiți untul și gătiți până începe să se rumenească. Adăugați imediat cimbru și usturoi. Gatiti timp de 2 minute, amestecand pentru a preveni rumenirea usturoiului.
Adăugați crema, ridicați focul la mediu, aduceți la foc mic și reduceți crema cu 1/3, aproximativ 2 minute.
Adăugați brânza și amestecați până când brânza se topește și amestecul este neted, condimentați, după gust, cu piper.
Se toarnă sosul într-o oală de fondue și se pune peste o lumânare pentru a se menține fierbinte.
Așezați platoul de legume și frigarui alături și serviți imediat.