Brânză Fondue ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.71 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 673 calorii, 37g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 5. Mergeți la magazin și ridicați brânză elvețiană, făină, nucșoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi nucșoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară Cu Afine ca desert. 2472 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Brânză serioasă: bere Super Bowl și Fondue de brânză, Fondue De Brânză, și Fondue De Brânză {A } pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Fierbeți vinul în oala de fondue.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați brânză elvețiană, brânză Gruyere, 1/4 lire la un moment dat. Se amestecă după fiecare adăugare de brânză până se topește. Se amestecă făina. Când toată brânza s-a topit, amestecați sare și nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gruyere
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)