Fondue de brânză este un vegetarian felul principal. Această rețetă servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 683 calorii. Pentru $3.03 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de suc de lămâie, pâine, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Brânză serioasă: bere Super Bowl și Fondue de brânză, Fondue De Brânză, și Brânză Fondue Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În punga de depozitare a alimentelor din plastic resigilabilă, puneți brânzeturile și făina. Se agită până când brânza este acoperită cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Zahăr Roșu Grosier
2
Frecați usturoiul pe fundul și partea laterală a vasului de fondue, a cratiței grele sau a tigaiei; aruncați usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați vin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Încălziți la foc mic pe vasul de fondue sau la foc mic doar până când bulele se ridică la suprafață (nu fierbeți). Se amestecă sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați treptat amestecul de brânză, aproximativ 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant cu sârmă de sârmă la foc mic, până se topește. Se amestecă în kirsch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Kirsch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Păstrați cald peste setarea la foc mic. Dacă este pregătit în cratiță sau tigaie, se toarnă într-o oală de fondue sau într-un vas de servire rezistent la căldură și se menține cald la foc mic. Fondue trebuie servit la foc pentru a-și menține textura netedă și cremoasă.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Spear pâine și fructe cu furculițe fondue; dip și vârtej în fondue cu mișcare de agitare. Dacă fondue devine prea groasă, amestecați 1/4 până la 1/2 cană de vin încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit