Fondue de bere și Cheddar

Fondue de bere și Cheddar
Berea și Cheddar Fondue ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție conține 74 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și דל פחמימות, dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Dacă aveți brânză americană, amidon de porumb, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Fondue De Bere Și Cheddar, Fondue de bere și Cheddar, și Cheddar German și fondue de bere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Frecați fundul și părțile laterale ale unui vas de fondue din metale grele* cu jumătățile de usturoi; aruncați usturoiul. În oala de fondue, combinați berea și bulionul. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați amestecul de amidon de porumb într-un flux constant la amestecul de bere în timp ce agitați cu o spatulă de cauciuc rezistentă la căldură sau o lingură de lemn. Gatiti si amestecati pana se ingroasa si se toarna. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Amestecați treptat brânzeturile mărunțite, amestecând după fiecare adăugare până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Așezați oala de fondue peste arzătorul de fondue.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Serviți imediat cu articolele dorite pentru scufundare. Spear element cu o furculiță fondue sau băț de lemn; dip în amestec de brânză, vartej pentru a acoperi. (Fondue se va îngroșa pe măsură ce se menține peste arzător.) Face 6 până la 8 porții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
6
Notă: Dacă doriți să utilizați o oală de fondue ceramică, pregătiți fondue într-o cratiță medie ca mai sus prin pas
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Transferați amestecul de brânză în vasul ceramic și continuați conform instrucțiunilor de la Pasul 3.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista