Berea și Cheddar Fondue ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție conține 74 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și דל פחמימות, dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Dacă aveți brânză americană, amidon de porumb, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Fondue De Bere Și Cheddar, Fondue de bere și Cheddar, și Cheddar German și fondue de bere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Frecați fundul și părțile laterale ale unui vas de fondue din metale grele* cu jumătățile de usturoi; aruncați usturoiul. În oala de fondue, combinați berea și bulionul. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați amestecul de amidon de porumb într-un flux constant la amestecul de bere în timp ce agitați cu o spatulă de cauciuc rezistentă la căldură sau o lingură de lemn. Gatiti si amestecati pana se ingroasa si se toarna. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Amestecați treptat brânzeturile mărunțite, amestecând după fiecare adăugare până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Așezați oala de fondue peste arzătorul de fondue.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Serviți imediat cu articolele dorite pentru scufundare. Spear element cu o furculiță fondue sau băț de lemn; dip în amestec de brânză, vartej pentru a acoperi. (Fondue se va îngroșa pe măsură ce se menține peste arzător.) Face 6 până la 8 porții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
6
Notă: Dacă doriți să utilizați o oală de fondue ceramică, pregătiți fondue într-o cratiță medie ca mai sus prin pas
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Grăsime De Porc înapoi
7
Transferați amestecul de brânză în vasul ceramic și continuați conform instrucțiunilor de la Pasul 3.