Fondue cu două brânzeturi și miere

Fondue cu două brânzeturi și miere
Fondue cu două brânzeturi și miere ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 153 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 23. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, smântână grea, brânză proaspăt elvețiană și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brânză serioasă: bere Super Bowl și Fondue de brânză, Fondue De Brânză, și Fondue De Brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți smântâna grea, bulionul de pui și mierea la fiert la foc mediu-mare; reduceți focul la mediu-mic și fierbeți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Cremă GreaCremă Grea
MiereMiere
2
Între timp, combinați brânzeturile, făina, muștarul și piperul într-un castron mare. Bateți încet amestecul de brânză în bulion fierbinte până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
BrânzăBrânză
PiperPiper
BulionBulion
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Transferați în vasul de fondue; păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Serviți cu acompaniamentele dorite.
DificultateMediu
Gata În23 m.
Porții23
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista