Fondue cremoasă cu ou Pocat și baghetă
Fondue cremoasă cu ou Pocat și baghetă ar putea fi doar lacto ovo vegetarian rețetă pe care o căutați. O porție conține 1057 calorii, 25g de proteine, și 90g de grăsime. Pentru $2.54 pe portie, primești un fel principal care servește 4. Un amestec de baghetă, cremă de brânză, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 127 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, care este destul de bun. Fondue cremoasă cu ou Pocat și baghetă, Crostini cu spanac, ou Pocat și sos cremos de muștar, și Penne tricolor cu Ricotta cremoasă (și un ou Pocat) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Topiți 4 linguri de unt într-o tigaie medie la foc mediu. Se amestecă făina și se fierbe timp de 1 până la 2 minute.
Se toarnă smântâna și se fierbe. Opriți focul și adăugați sarea și brânzeturile.
Lăsați să stea un minut sau 2, apoi amestecați pentru a topi complet brânzeturile. Acoperiți și păstrați cald.
Aduceți o tigaie medie de apă la foc mic și adăugați oțetul alb. Spargeți un ou într-un vas mic și strecurați-l cu grijă în apă. Gatiti timp de 2 pana la 3 minute, in functie de cat de tare sau moale va place galbenusul.
Îndepărtați cu o lingură pliată pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie. Continuați cu restul ouălor.
Împărțiți bagheta și prăjiți-o sub broiler. Slather cu untul rămas și tăiat în felii.
Umpleți bolurile individuale cu amestecul de brânză și acoperiți cu ouăle pocate.
Se ornează cu arpagic și se servește cu pâinea prăjită.