Fondue clasică cu fructe, legume și pâine
Fondue clasic cu fructe, legume și pâine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 704 calorii, 39G de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 6,34 USD pe porție. Este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare de mare, cățel de usturoi, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 57%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fondue brânză ușoară cu cartofi Fingerling, pâine franceză și legume selectate, Fondue Clasică De Brânză, și Fondue Clasică De Brânză.
Instrucțiuni
Preîncălziți oala de fondue.
Frecați interiorul, fundul și părțile laterale ale unei cratițe medii cu cățelul de usturoi. Pune usturoiul deoparte.
Încălziți tigaia la foc mediu-mare.
Se toarnă vinul alb și se dă focul la mare. Aduceți la fierbere și reduceți căldura pentru a fierbe vinul. Într-un castron, aruncați brânza cu amidonul de porumb până când brânza este complet acoperită. Adăugați încet brânza și amestecați cu o lingură de lemn până când brânza se topește bine, aproximativ 3 până la 4 minute. Cu o nucșoară proaspătă și o răzătoare de nucșoară sau o răzătoare de cutie, zgâriați un vârf de nucșoară în brânza topită și amestecați. Se condimentează cu sare și piper și se toarnă în oala cu fondue.
Serviți imediat cu fructele, legumele și pâinea.