Fondue clasică cu fructe, legume și pâine

Fondue clasică cu fructe, legume și pâine
Fondue clasic cu fructe, legume și pâine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 704 calorii, 39G de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 6,34 USD pe porție. Este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare de mare, cățel de usturoi, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 57%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fondue brânză ușoară cu cartofi Fingerling, pâine franceză și legume selectate, Fondue Clasică De Brânză, și Fondue Clasică De Brânză.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți oala de fondue.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Frecați interiorul, fundul și părțile laterale ale unei cratițe medii cu cățelul de usturoi. Pune usturoiul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Încălziți tigaia la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Se toarnă vinul alb și se dă focul la mare. Aduceți la fierbere și reduceți căldura pentru a fierbe vinul. Într-un castron, aruncați brânza cu amidonul de porumb până când brânza este complet acoperită. Adăugați încet brânza și amestecați cu o lingură de lemn până când brânza se topește bine, aproximativ 3 până la 4 minute. Cu o nucșoară proaspătă și o răzătoare de nucșoară sau o răzătoare de cutie, zgâriați un vârf de nucșoară în brânza topită și amestecați. Se condimentează cu sare și piper și se toarnă în oala cu fondue.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
RăzătoareRăzătoare
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Serviți imediat cu fructele, legumele și pâinea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista