Fondue Cheddar
Cheddar Fondue ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 328 calorii, 17g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 19 oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, sos de piper, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Fondue Cheddar, Fondue Cheddar, și Fondue Cheddar.
Instrucțiuni
Într-o cratiță grea de 3 litri, topiți untul la foc mic. Se amestecă făina. Gatiti 3 minute, amestecand constant. Se amestecă bulionul; se încălzește până la fierbere. Se fierbe 2 până la 3 minute, amestecând constant, până când amestecul este gros și neted.
Reduceți căldura la minim.
Adăugați brânză, câte 1 cană, amestecând la foc mic până când brânza este topită și amestecul este neted. Se amestecă sosul de piper.
Se toarnă amestecul de brânză în oala de fondue; păstrați cald la foc mic.
Legume de suliță cu Furculițe de fondue. Înmuiați și rotiți legumele în fondue.