Fondue Caramel
Fondue Caramel ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 164 calorii. Această rețetă servește 14. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, sirop de porumb, frișcă grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 7%. Încercați Fondue Caramel, Fondue Caramel, și Fondue Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță grea, combinați 1/2 cană smântână, zahăr, sirop de porumb, unt și sare. Se aduce la fierbere la foc mediu până când un termometru cu bomboane citește 234 circulat (etapa soft-ball), amestecând continuu. Se răcește până la 220%; se amestecă crema rămasă. Aduceți la fierbere.
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia.
Transferați într-o oală de fondue și păstrați la cald.
Se servește cu tort de lire și fructe.