Fondue Caramel

Fondue Caramel
Fondue Caramel ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 164 calorii. Această rețetă servește 14. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, sirop de porumb, frișcă grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 7%. Încercați Fondue Caramel, Fondue Caramel, și Fondue Caramel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță grea, combinați 1/2 cană smântână, zahăr, sirop de porumb, unt și sare. Se aduce la fierbere la foc mediu până când un termometru cu bomboane citește 234 circulat (etapa soft-ball), amestecând continuu. Se răcește până la 220%; se amestecă crema rămasă. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De PorumbSirop De Porumb
UntUnt
BomboaneBomboane
CremăCremă
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
3
Transferați într-o oală de fondue și păstrați la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Se servește cu tort de lire și fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tort De LireTort De Lire
FructeFructe
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții14
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista