Fondant Turnat
Turnat Fondant ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 15 și costă 48 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 400 de calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării Creole. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Dacă aveți la îndemână extract clar de vanillan, lapte, culoare glazură și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Petit Fours Cu Fondant Turnat, Tort de migdale cu cremă de brânză, Ganache și umplutură proaspătă de căpșuni, glazură de unt de vanilie și Fondant turnat Roz, și Compania de paste Fettuccine Alfredo-un sos cremos bogat turnat peste pastan este o adevărată încântare.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele într-o cratiță medie. Gatiti la foc mic, amestecand des, pana cand un termometru cu bomboane ajunge la 105 (nu supraincalziti). Utilizați imediat.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit Wilton white-white Icing Color.
Fondantul turnat este cald când îl turnați pe tort. Culoarea albă a glazurii împiedică fondantul să pară transparent.
Dacă doriți, folosiți pastă de colorat alimentar pentru a nuanța fondantul pentru prăjiturile mici.
Consumabilele pentru decorarea tortului pot fi găsite la magazinele de artizanat, magazinele de prăjituri de specialitate, magazinele cu reduceri mai mari și online la sărbătorile dulci (www.sweetc. com) sau Wilton (www.wilton.com).