Fondant Cu Cremă De Unt Rulată
Fondantul de unt laminat este un fără gluten și vegan rețetă cu 9 porții. O porție conține 702 calorii, 0g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahărul cofetarilor, siropul de porumb, extractul clar de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare includ Fondant Laminat Cu Ciocolată, Fondant Laminat Cu Marshmallow, și Fondant Clasic Laminat.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați împreună scurtarea și siropul de porumb.
Se amestecă aroma de sare și vanilie, apoi se amestecă treptat în zahărul cofetarilor până când este un aluat rigid. Dacă utilizați un mixer cu suport, utilizați accesoriul pentru cârlig pentru aluat. În caz contrar, frământați cu mâna. Dacă aluatul este lipicios, frământați zahărul mai multor cofetari până când este neted. A se păstra într-un recipient etanș la temperatura camerei sau la frigider.
Pentru utilizare, întindeți-vă pe o suprafață curată care a fost prăfuită cu zahăr de cofetărie până când are o grosime de 1/8 inch sau mai subțire, dacă puteți. Drapați peste prăjiturile înghețate și răcite și neteziți părțile în jos sau tăiați-le în benzi pentru a face arcuri și alte decorațiuni.