Folie-Pachet Taco Pui
Folie-Pack Taco de pui ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. O porție conține 27 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 45 și costă 14 cenți pe porție. Un amestec de cremă knudsen, piept de pui, lapte patru brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Folie Pachet De Pui, Folie-Pack Pui Asiatic, și Folie-Pack Pui & Ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Presărați puiul cu amestec de condimente.
Așezați 1/2 cană de cartofi în centrul fiecăreia dintre cele 4 foi mari folie rezistentă pulverizată cu spray de gătit; acoperiți cu pui, brânză și salsa.
Îndoiți folia pentru a face 4 pachete; așezați într-un singur strat pe foaia de copt cu margini.
Coaceți 30 până la 35 min. sau până când puiul este gata (165F).
Tăiați fante în folie pentru a elibera abur înainte de a deschide cu atenție pachetele.
Serviți puiul acoperit cu smântână.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.