Folie de friptură și ouă

Folie de friptură și ouă
Rețeta de friptură și ouă se poate face în aproximativ 20 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 18g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 361 calorii. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați steak-ums, chimen, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă de la Allrecetes are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Folie De Friptură Thailandeză, Folie De Friptură Mexicană, și Friptură Și Ouă Cu Rosti De Cartofi Și Sos De Friptură Asiatică.

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușori sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Bodegan Aniello 006 Pinot Noir. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Bodega Aniello 006 Pinot Noir
Bodega Aniello 006 Pinot Noir
Atractiv culoare rubin PAL. Cu arome minunate de fructe roșii, cum ar fi afine și căpșuni, împreună cu câteva indicii de trandafiri și minerale pământești. Taninuri rotunde și o mineralitate îmbunătățită, cu o structură și un finisaj frumos.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista