Folie de cartofi
Foil Potatoes este o garnitură fără gluten și lacto ovo vegetariană . Pentru 50 de cenți per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 279 de calorii , 5 g de proteine și 12 g de grăsimi . Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă de la Allrecipes necesită coacere cartofi, unt, praf de usturoi și sare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 39% , ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pachete de folie de creveți și sparanghel cu sos de unt de lămâie cu usturoi , cartofi umpluți la cuptor (cartofi tandoori) și cartofi brabanți la cuptor .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Așezați 4 pătrate de folie de aluminiu pe blat.
Tăiați fiecare cartof în jumătate pe lungime și puneți-l pe un pătrat de folie de aluminiu.
Pune 1/2 lingură de unt pe partea tăiată a fiecărei jumătăți, apoi asezonează cu pudră de usturoi și sare. Închideți jumătățile de cartofi împreună și înfășurați strâns în folie de aluminiu.
Coaceți cartofii direct pe grătarul cuptorului timp de 40 de minute sau până când se înmoaie.