Foie Gras proaspăt de rață și pere prăjite cu verdeață de grădină de iarnă
Foie Gras de rață proaspătă și pere prăjite cu verdeață de grădină de iarnă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $10.22 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 213 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este perfect pentru Iarna. Un amestec de sare, garnitură: crenguțe de fenicul, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 76%. Încercați Foie Gras ars cu găluște de supă de Foie Gras, Verdeață de iarnă cu pere prăjite și Pecorino, și Pâine prăjită Foie Gras cu verdeață și glazură de port Verjus pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aruncați pere, rozmarin, sare și piper cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Jumătăți De Pere în Sirop
Sare, Pentru Marginile Paharului
2
Așezați perele pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Coaceți la 475 timp de 6 până la 8 minute sau până când este ușor ferm.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Aruncați verdeața cu 1 lingură de ulei de măsline extravirgin, 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Aranjați verdele pe șase farfurii individuale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
Verzii
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Sare, Pentru Marginile Paharului
5
Încălziți o tigaie din fontă de 10 inci la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați foie gras; gatiti in loturi 45 de secunde. Întoarceți și gătiți încă 30 de secunde sau până se rumenesc și ușor crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foie Gras
7
Aranjați 3 pene de pere pe partea verde. Completați fiecare cu o felie de fois gras.