Foie Gras proaspăt de rață și pere prăjite cu verdeață de grădină de iarnă

Foie Gras de rață proaspătă și pere prăjite cu verdeață de grădină de iarnă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $10.22 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 213 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este perfect pentru Iarna. Un amestec de sare, garnitură: crenguțe de fenicul, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 76%. Încercați Foie Gras ars cu găluște de supă de Foie Gras, Verdeață de iarnă cu pere prăjite și Pecorino, și Pâine prăjită Foie Gras cu verdeață și glazură de port Verjus pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați pere, rozmarin, sare și piper cu ulei de măsline.
Așezați perele pe o foaie de copt.
Coaceți la 475 timp de 6 până la 8 minute sau până când este ușor ferm.
Aruncați verdeața cu 1 lingură de ulei de măsline extravirgin, 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Aranjați verdele pe șase farfurii individuale.
Încălziți o tigaie din fontă de 10 inci la foc mare.
Adăugați foie gras; gatiti in loturi 45 de secunde. Întoarceți și gătiți încă 30 de secunde sau până se rumenesc și ușor crocante.
Aranjați 3 pene de pere pe partea verde. Completați fiecare cu o felie de fois gras.