Foie gras ars și gem de Lingonberry pe pâine prăjită Brioche
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați Foie Gras și gem de Lingonberry pe pâine prăjită. O porție conține 51 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 60 și costă 23 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați gem de lingonberry, unt, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Foie Gras ars cu găluște de supă de Foie Gras, Foie Gras ars cu cremă de ghimbir, și Foie Gras Pan-Ars Cu Citrice Condimentate Pur Aprox. E pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați brioșa în felii groase de 3/4 inch, apoi în cuburi de 60 (1 1/2 inch).
Încălziți 1 lingură de unt cu 2 linguri de ulei într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc moderat până când spuma dispare. Gatiti cuburi de brioche, 12 odata, pana se rumenesc sus si jos, aproximativ 3 minute in total.
Transferați brioșa gătită într-un raft pentru a se răci și presărați sare după gust. Între loturi, ștergeți cu grijă tigaia cu prosoape de hârtie și adăugați mai mult unt și ulei.
Se amestecă piperul și sucul în gem. Se răcește gemul, acoperit, până când este gata de utilizare.
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Tăiați foie gras în bucăți de 1 pe 1/2 inch și condimentați cu sare și piper.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează. Reduceți căldura la moderat și gătiți foie gras, aproximativ 20 de bucăți la un moment dat, până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 1 1/2 minute în total.
Transferați foie gras ca gătit într-o tigaie superficială cu o spatulă și aranjați în 1 strat. Între loturi, ștergeți cu atenție tigaia curată.
Reîncălziți foie gras după cum este necesar în mijlocul cuptorului 2 minute, sau până când este fierbinte, înainte de a asambla aperitive. Chiar înainte de servire, toasturile de top cu gem de lingonberry, apoi foie gras.
* Toppingul de gem de Lingonberry poate fi făcut cu 2 zile înainte și răcit, acoperit.* Toasturile pot fi făcute cu 1 zi înainte și răcite complet înainte de a fi depozitate într-un recipient etanș la temperatura camerei. Dacă toasturile se înmoaie, puneți-le pe o foaie de copt în mijlocul unui cuptor de 400 F.• Dacă utilizați ficat de pui, separați lobii și uscați-l. Se condimentează cu sare și piper. Gatiti ficatul, intreg, pana la fiert, aproximativ 4 minute in total.
Tăiați ficatul în bucăți după ce sunt fierte.