Foi de porumb la grătar cu vinetă Scallion

Foi de porumb la grătar cu vinetă Scallion
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și garnitură vegetariană? Foi de porumb la grătar cu vinetă de Scallion ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 407 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de arpagic, miere, porumb de urechi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Creveți la grătar cu slănină, roșii și vinetă de Scallion, Salată De Cartofi La Grătar Cu Vinetă De Slănină-Scallion, și Salată De Porumb La Grătar Cu Vinetă De Var Pe Prăjituri De Porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Încălziți grătarul la înălțime.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Scoateți porumbul din apă și scuturați excesul de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
3
Puneți porumbul pe grătar, închideți capacul și grătați, rotind la fiecare 5 minute, până când boabele sunt fragede atunci când sunt așezate cu un cuțit, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
În timp ce porumbul se gătește, bateți împreună oțetul, muștarul, mierea, arpagicul și sarea și piperul, după gust, într-un bol mediu până când sunt combinate. Se amestecă încet în ulei până se emulsionează. Se amestecă în scallions și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Așezați porumbul în poziție verticală pe capătul tulpinii și tăiați cu grijă părțile laterale ale știuletului cu un cuțit ascuțit de bucătar, încercând să păstrați porumbul în foi. Transferați cu grijă porumbul într-un platou și stropiți cu vinetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Chefs CuțitChefs Cuțit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista