Foi de porumb la grătar cu vinetă Scallion

Nevoie de un fără gluten, fără lactate și garnitură vegetariană? Foi de porumb la grătar cu vinetă de Scallion ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 407 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de arpagic, miere, porumb de urechi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Creveți la grătar cu slănină, roșii și vinetă de Scallion, Salată De Cartofi La Grătar Cu Vinetă De Slănină-Scallion, și Salată De Porumb La Grătar Cu Vinetă De Var Pe Prăjituri De Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți grătarul la înălțime.
Scoateți porumbul din apă și scuturați excesul de apă.
Puneți porumbul pe grătar, închideți capacul și grătați, rotind la fiecare 5 minute, până când boabele sunt fragede atunci când sunt așezate cu un cuțit, aproximativ 15 până la 20 de minute.
În timp ce porumbul se gătește, bateți împreună oțetul, muștarul, mierea, arpagicul și sarea și piperul, după gust, într-un bol mediu până când sunt combinate. Se amestecă încet în ulei până se emulsionează. Se amestecă în scallions și se lasă deoparte.
Așezați porumbul în poziție verticală pe capătul tulpinii și tăiați cu grijă părțile laterale ale știuletului cu un cuțit ascuțit de bucătar, încercând să păstrați porumbul în foi. Transferați cu grijă porumbul într-un platou și stropiți cu vinetă.