Foccacia Panino
Foccacia Panino ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 1.95 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 858 calorii, 51G de proteine, și 47G de grăsime per portie. Dacă aveți la îndemână maioneză, brânză provolone, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este mare. Încercați Panino cu Porchetta, Rețetă Panino Pariziană, și Ton-și-Gruy Otrivtre Panino pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-un castron mediu, amestecați maioneza și sucul de lămâie.
Adăugați tonul, sarea și piperul și amestecați pentru a combina.
Tăiați focaccia în jumătate și periați exteriorul pâinii cu ulei de măsline.
Puneți o felie de brânză pe jumătatea inferioară a panino-ului. Se acoperă cu amestec de ton, apoi frisee și apoi o altă felie de brânză. Finalizați cu jumătatea superioară a focaccia.
Preîncălziți un grătar panino sau încălziți o tigaie la grătar la foc mediu.
Stropiți cu ulei de măsline pentru a preveni lipirea. Gratiți panino până când brânza se topește și pâinea este crocantă și aurie, aproximativ 5 minute.
Tăiați panino în jumătate și serviți.