Rețeta Focaccian Vegan fără Gluten este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție conține 608 calorii, 7g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 24 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați făină de mei, făină de orez brun, drojdie instant și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Brownies vegani cu nucă și ovăz fără Gluten (vegani, fără Gluten, fără cereale, fără făină, fără lactate, fără zahăr rafinat), Cartofi dulci Chipotle la cuptor și dovlecei (vegani, fără gluten) cu muștar picant de miere de casă (fără gluten cu opțiune vegană), și Pâine focaccia cu roșii Cherry, măsline și cimbru (fără Gluten și fără cereale) pentru rețete similare.