Focaccia Proaspătă

Focaccia Proaspătă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Fresh Focaccian. Această rețetă face 8 porții cu 380 calorii, 13g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.41 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca o pâine, și se face în aproximativ 2 ore și 10 minute. 175 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, parmezan, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular spectaculos de 97%. Încercați Fresh Fig Focaccia, Verdeață proaspătă de lămâie pe Focaccia de ardei roșu, și Pâine Focaccia Cu Măsline Negre Și Rozmarin Proaspăt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați apa în vasul unui mixer de suport.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BolBol
2
Adăugați zahărul, presărați drojdia peste apă și lăsați-o să înflorească până la bule, 5 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
3
Într-un bol de amestecare, combinați făina universală și făina de grâu împreună cu sarea și rozmarinul tocat. Adăugați treptat amestecul de făină la drojdia înflorită din vasul de amestecare. Apoi adăugați 1/2 cană de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
RozmarinRozmarin
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
GrâuGrâu
DrojdieDrojdie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
4
Folosind atașamentul cârligului de aluat, amestecați aluatul la viteză medie până devine neted și moale, 8 până la 10 minute. Aluatul va fi foarte slăbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
5
Transferați aluatul pe o suprafață curată, făinată și frământați aluatul cu mâna timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
6
Ștergeți vasul în care ați amestecat aluatul și apoi acoperiți vasul cu puțin ulei de măsline. Întoarceți aluatul în vasul cu ulei și lăsați-l să se odihnească într-un loc cald, acoperit cu un prosop de vase, până la dublarea dimensiunii, 30 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
BolBol
7
Ungeți o foaie de copt de 9 pe 13 inci cu restul de 1/2 cană de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Întindeți aluatul în tigaie folosind vârful degetelor pentru a crea adâncituri în aluat. Cu cât faceți mai multe gropițe, cu atât va avea mai multă textură pâinea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
PâinePâine
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Folosind o perie de patiserie, ungeți aluatul și așezați frunzele de rozmarin în unele dintre gropițe. Se acoperă cu feliile de roșii și se presară parmezanul. Acoperiți din nou aluatul cu prosopul și lăsați să se odihnească într-un loc cald până la dublarea dimensiunii, încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De RoșiiFelii De Roșii
ParmezanParmezan
RozmarinRozmarin
AluatAluat
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
10
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F și setați un suport în mijlocul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Coaceți aluatul până se rumenesc, 35 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate56
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista