Focaccia miere-migdale cu rozmarin

Focaccia miere-migdale cu rozmarin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați Focaccia miere-migdale cu rozmarin. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 145 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușul de ou, piperul, rozmarinul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cum se face Focaccia Pâine și rozmarin usturoi Focaccia, Rosemary Focaccia, și Rosemary Focaccia pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță mică; aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Gatiti 1 minut sau pana devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scurgeți amestecul de nuci printr-o sită fină într-un castron, rezervând ulei. Aruncați nucile cu 1/8 linguriță sare și piper roșu într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
NuciNuci
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
3
Combinați laptele, zahărul granulat și drojdia într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute sau până la bule. Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
BolBol
4
Adăugați ulei rezervat, 7 uncii de făină (aproximativ 1 1/4 căni), 1 linguriță de sare și gălbenuș de ou în amestecul de drojdie; bate cu un mixer la viteză mică până se combină. Adăugați treptat restul de 9 uncii de făină (aproximativ 2 căni) în amestecul de ulei; bateți la viteză mică până se formează un aluat moale și elastic (aproximativ 3 minute). Apăsați aluatul într-o tigaie cu jeleu acoperită cu 1 1/2 linguri de ulei. Acoperiți cu folie de plastic; lăsați să crească într-un loc cald (8
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
JeleuJeleu
DrojdieDrojdie
RolaRola
SareSare
FolieFolie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
TigaieTigaie
5
timp de 40 de minute sau până aproape și-a dublat dimensiunea.
6
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Apăsați ușor aluatul cu vârful degetelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
8
Combinați restul de 1 1/2 lingurițe de ulei, zahăr pudră, miere și albuș de ou; se amestecă cu un tel până se omogenizează. Periați ușor aluatul cu jumătate din amestecul de albuș de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
AluatAluat
MiereMiere
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Coaceți la 350 timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Scoateți tigaia din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
11
Ungeți partea superioară a pâinii cu amestecul de albuș de ou rămas; se presară cu migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
MigdaleMigdale
PâinePâine
12
Coaceți încă 10 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Scoateți din tigaie; se răcește 10 minute pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Casan Emma Chianti Classico. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico D. O. C. G este un vin elegant, cu un buchet floreal și note de cireșe. Are o prospețime echilibrată, o structură bună și taninuri catifelate. Îmbătrânit timp de 1 an în butoaie de 500 De Litri, are o culoare roșu rubiniu intens cu reflexe violet. Cu un finisaj persistent, cu aciditate și mineralitate bună, este perfect pentru a se împerechea cu paste și mezeluri.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate5
Revista