Focaccia De Roșii Uscate La Soare
Rețeta de roșii uscate la soare Focaccia ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 6 porții cu 456 calorii, 16g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de roșii uscate la soare, făină de pâine, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Pesto De Roșii Uscate La Soare Ușor Vegan, și Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți apă, făină, lapte praf, zahăr, sare, unt sau margarină, roșii și drojdie în mașina de pâine în ordinea sugerată de producător. Setați la ciclul de aluat și porniți mașina. Aluatul va fi de 1/2 lire.
Când mașina de pâine a terminat ciclul de aluat, scoateți aluatul. Frământați timp de 1 minut cu mâna.
Așezați într-un bol cu ulei și întoarceți-l de câteva ori pentru a acoperi suprafața aluatului. Acoperiți cu o cârpă umedă și lăsați să crească timp de 15 minute într-un loc cald.
Praf o tavă de copt de 10 x 15 inch cu făină de porumb.
Întindeți aluatul pentru a se potrivi cu tigaia. Faceți indentări în aluat cu vârfurile degetelor.
Periați suprafața superioară cu ulei și acoperiți cu o cârpă umedă. Se lasă să crească timp de 30 de minute.
Se presară parmezan, rozmarin, sare de usturoi și mozzarella.
Coaceți la 400 de grade F (205 grade C) timp de 15 minute sau până se rumenesc frumos. Se răcește ușor și se taie în pătrate pentru servire.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.