Focaccia de dovleac-nuc cu Gruy Pcroyre

Focaccia de dovleac-nuc cu Gruy Pcroyre
Rețeta Focaccia de dovleac-nuc cu Gruy Pcroyre ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 16 și costă 49 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 186 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână nuci, zahăr brun, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Focaccia de dovleac cu Gruyere și migdale, Focaccia de dovleac cu gruyere și nuci / Simone 's KitchenSimone' s Kitchen, și Salată de Treviso, nuc și Gruyulincormorre.

Instrucțiuni

1
Combinați apa, zahărul și drojdia într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
BolBol
2
Adăugați 1 cană de făină și unt în amestecul de drojdie; se amestecă doar până se combină. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
3
Adăugați dovleac, sare și nucșoară în amestecul de făină; se amestecă până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
4
Adăugați 2 1/4 căni de făină și jumătate de brânză; se amestecă până se formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă. Frământați până când este neted și elastic (aproximativ 8 minute); adăugați suficient din restul de 1/4 cană de făină, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.) Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute. Împărțiți aluatul în jumătate; formați fiecare jumătate într-un cerc de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Așezați cercurile de aluat pe o foaie de copt presărată cu făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Presărați brânza și nucile rămase uniform peste cercurile de aluat; apăsați ușor pentru a adera. Înveliți ușor cercurile de aluat cu spray de gătit; acoperiți și lăsați să crească 20 de minute (aluatul nu se va dubla ca dimensiune).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
BrânzăBrânză
AluatAluat
NuciNuci
8
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Descoperiți aluatul; coaceți la 400 timp de 30 de minute sau până când pâinile sunt rumenite pe fund și brânza se topește (scuturi cu folie pentru a preveni supra-rumenirea, dacă este necesar). Se răcește pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate3
Revista