Focaccia de dovleac-nuc cu Gruy Pcroyre
Rețeta Focaccia de dovleac-nuc cu Gruy Pcroyre ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 16 și costă 49 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 186 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână nuci, zahăr brun, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Focaccia de dovleac cu Gruyere și migdale, Focaccia de dovleac cu gruyere și nuci / Simone 's KitchenSimone' s Kitchen, și Salată de Treviso, nuc și Gruyulincormorre.
Instrucțiuni
Combinați apa, zahărul și drojdia într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Adăugați 1 cană de făină și unt în amestecul de drojdie; se amestecă doar până se combină. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 30 de minute.
Adăugați dovleac, sare și nucșoară în amestecul de făină; se amestecă până se combină bine.
Adăugați 2 1/4 căni de făină și jumătate de brânză; se amestecă până se formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă. Frământați până când este neted și elastic (aproximativ 8 minute); adăugați suficient din restul de 1/4 cană de făină, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.) Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute. Împărțiți aluatul în jumătate; formați fiecare jumătate într-un cerc de 8 inci.
Așezați cercurile de aluat pe o foaie de copt presărată cu făină de porumb.
Presărați brânza și nucile rămase uniform peste cercurile de aluat; apăsați ușor pentru a adera. Înveliți ușor cercurile de aluat cu spray de gătit; acoperiți și lăsați să crească 20 de minute (aluatul nu se va dubla ca dimensiune).
Preîncălziți cuptorul la 40
Descoperiți aluatul; coaceți la 400 timp de 30 de minute sau până când pâinile sunt rumenite pe fund și brânza se topește (scuturi cu folie pentru a preveni supra-rumenirea, dacă este necesar). Se răcește pe un suport de sârmă.