Focaccia De Busuioc-Feta
Rețeta Focaccian de busuioc-Feta este gata în aproximativ 27 de minute și este cu siguranță un mare vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 12 porții cu 84 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de brânză feta, piper măcinat, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați pâine focaccia cu busuioc , cum se face pâine focaccia cu busuioc, Focaccia umplută cu spanac și Feta, și Focaccia de busuioc și usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron; adăugați apă fierbinte, amestecând energic cu o furculiță până se omogenizează. Se acoperă aluatul cu spray de gătit; acoperiți și lăsați să stea 5 minute.
Apăsați într-un cerc de 10 inci pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 450 timp de 15 minute sau până devin aurii.