Focaccia de ardei crăpat cu ulei de trufe

Focaccia de ardei crăpat cu ulei de trufe
Rețeta focaccia de ardei crăpat cu ulei de trufe este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 8 și costă 27 de cenți pe porție. O porție conține 303 calorii, 9g de proteine, și 5g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare de mare grosieră, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Focaccia cu sparanghel, Prosciutto și ulei de trufe, Cod De Ardei Crăpat Fript, și Pâine De Ardei Crăpată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă 2 căni de apă călduță și drojdie într-un castron mare pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se amestecă în 3 linguri de ulei de măsline, ulei de trufe, piper crăpat și 2 lingurițe de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei CrăpatArdei Crăpat
Ulei De TrufeUlei De Trufe
Ulei De MăslineUlei De Măsline
SareSare
3
Adăugați 1 cană de făină. Folosind lingura de lemn, amestecați energic până se încorporează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
1
Lăsați aluatul să crească într-o zonă caldă fără curenți până la dublarea volumului, aproximativ 45 de minute (nu bateți aluatul).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
2
Ulei ușor foaie de copt de 15x10x1 inci. Glisați aluatul pe foaia de copt pregătită (aluatul va fi moale și va aluneca cu ușurință pe foaie; nu loviți aluatul și nu frământați aluatul). Trageți ușor și întindeți aluatul astfel încât aluatul să acopere aproape foaia de copt. Apăsați vârful degetelor peste tot aluatul pentru a forma indentări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Ungeți partea superioară a focaccia cu 1 lingură de ulei de măsline rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
FocacciaFocaccia
4
Se presară cimbru, rozmarin și sare grosieră. Acoperiți ușor cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
RozmarinRozmarin
CimbruCimbru
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
5
Lăsați să crească într-o zonă caldă fără curenți până se umflă, aproximativ 30 de minute pentru aluatul refrigerat și aproximativ 15 minute pentru aluatul la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
6
Între timp, poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Coaceți focaccia până se rumenesc, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FocacciaFocaccia
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Transferați la raft și răciți.
9
* Disponibil la piețele italiene, magazinele de produse alimentare de specialitate și unele supermarketuri.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista