Focaccia de ardei crăpat cu ulei de trufe
Rețeta focaccia de ardei crăpat cu ulei de trufe este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 8 și costă 27 de cenți pe porție. O porție conține 303 calorii, 9g de proteine, și 5g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare de mare grosieră, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Focaccia cu sparanghel, Prosciutto și ulei de trufe, Cod De Ardei Crăpat Fript, și Pâine De Ardei Crăpată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă 2 căni de apă călduță și drojdie într-un castron mare pentru a se amesteca.
Se amestecă în 3 linguri de ulei de măsline, ulei de trufe, piper crăpat și 2 lingurițe de sare.
Adăugați 1 cană de făină. Folosind lingura de lemn, amestecați energic până se încorporează bine.
Lăsați aluatul să crească într-o zonă caldă fără curenți până la dublarea volumului, aproximativ 45 de minute (nu bateți aluatul).
Ulei ușor foaie de copt de 15x10x1 inci. Glisați aluatul pe foaia de copt pregătită (aluatul va fi moale și va aluneca cu ușurință pe foaie; nu loviți aluatul și nu frământați aluatul). Trageți ușor și întindeți aluatul astfel încât aluatul să acopere aproape foaia de copt. Apăsați vârful degetelor peste tot aluatul pentru a forma indentări.
Ungeți partea superioară a focaccia cu 1 lingură de ulei de măsline rămas.
Se presară cimbru, rozmarin și sare grosieră. Acoperiți ușor cu folie de plastic.
Lăsați să crească într-o zonă caldă fără curenți până se umflă, aproximativ 30 de minute pentru aluatul refrigerat și aproximativ 15 minute pentru aluatul la temperatura camerei.
Între timp, poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 450 F.
Coaceți focaccia până se rumenesc, aproximativ 30 de minute.
Transferați la raft și răciți.
* Disponibil la piețele italiene, magazinele de produse alimentare de specialitate și unele supermarketuri.