Focaccia Cu Ierburi

Focaccia Cu Ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Herbed Focaccian. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 165 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 16 cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, zahăr, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Focaccia Cu Ierburi, Focaccia Cu Ierburi, și Ceapă Focaccia pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați drojdia, zahărul și 1 cană de apă caldă într-un bol al unui mixer electric de stand greu; lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BolBol
2
Adăugați 2 căni de făină, ulei și sare în castron și bateți la viteză mică, folosind atașamentul cârligului de aluat, 1 minut. Adăugați treptat făină suplimentară până când aluatul începe să părăsească părțile laterale ale bolului și trageți împreună. (Notă: aluatul va avea un aspect "shaggy" pe măsură ce se adaugă făina. Când s-a adăugat suficientă făină, aluatul va arăta moale și neted, nu umed și lipicios sau prea uscat cu o suprafață aspră.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Măriți viteza la mediu și bateți 5 minute. Acoperiți vasul de aluat cu folie de plastic și lăsați să stea într-un loc cald (85), fără curenți, 30 de minute sau până când se dublează în vrac. Puneți aluatul în jos și lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
4
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; formați aluatul într-o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
5
Rotiți aluatul într-un dreptunghi de 11 x 14 inci pe o foaie de copt ușor unsă. Apăsați mânerul unei linguri de lemn în aluat pentru a face indentări la intervale de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Lingura De LemnLingura De Lemn
6
Stropiți aluatul uniform cu 1 lingură de ulei de măsline; presărați uniform cu 1 linguriță de condimente italiene uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
Ulei De MăslineUlei De Măsline
AluatAluat
7
Coaceți la 475 timp de 12 până la 15 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 48 de dolari.
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuziast de vin Top 100 din 2018 Roșu rubiniu pur. Nas fructat cu note de cireșe și căpșuni. Unele sugestii terțiare amintesc de piele. Arome de fructe roșii coapte, suculente, interesante și de lungă durată. Taninurile sunt coapte și delicate. Postgustul exprimă o prospețime plină de viață cu note de fructe roșii închise, pământ umed și lemn.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista