Focaccia Cu Ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Herbed Focaccian. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 165 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 16 cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, zahăr, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Focaccia Cu Ierburi, Focaccia Cu Ierburi, și Ceapă Focaccia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați drojdia, zahărul și 1 cană de apă caldă într-un bol al unui mixer electric de stand greu; lăsați să stea 5 minute.
Adăugați 2 căni de făină, ulei și sare în castron și bateți la viteză mică, folosind atașamentul cârligului de aluat, 1 minut. Adăugați treptat făină suplimentară până când aluatul începe să părăsească părțile laterale ale bolului și trageți împreună. (Notă: aluatul va avea un aspect "shaggy" pe măsură ce se adaugă făina. Când s-a adăugat suficientă făină, aluatul va arăta moale și neted, nu umed și lipicios sau prea uscat cu o suprafață aspră.)
Măriți viteza la mediu și bateți 5 minute. Acoperiți vasul de aluat cu folie de plastic și lăsați să stea într-un loc cald (85), fără curenți, 30 de minute sau până când se dublează în vrac. Puneți aluatul în jos și lăsați să stea 10 minute.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; formați aluatul într-o bilă.
Rotiți aluatul într-un dreptunghi de 11 x 14 inci pe o foaie de copt ușor unsă. Apăsați mânerul unei linguri de lemn în aluat pentru a face indentări la intervale de 1 inch.
Stropiți aluatul uniform cu 1 lingură de ulei de măsline; presărați uniform cu 1 linguriță de condimente italiene uscate.
Coaceți la 475 timp de 12 până la 15 minute sau până se rumenesc.