Focaccia Cu Alune Prăjite
Rețeta Focaccian de alune prăjite este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această pâine are 206 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați drojdie, apă, ulei de alune și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tort Prăjit-Alune, Unt De Alune De Migdale Prăjite, și Rețetă de alune prăjite cu unt.
Instrucțiuni
Combinați 1/2 cană de apă, zahăr și drojdie într-un castron mare, amestecând cu un tel; lasa sa stea 10 minute.
Adăugați 3/4 cană de apă rămasă și 1 lingură de ulei de alune, amestecând cu un tel. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Adăugați 1 cană de făină, 1 linguriță de sare și nucșoară măcinată, amestecând pentru a combina. Se amestecă 2 1/2 căni de făină. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați până când este neted și elastic (aproximativ 8 minute); adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios). Aranjați stafidele peste aluat și frământați ușor de 4 până la 5 ori sau doar până când stafidele sunt încorporate în aluat.
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 45 de minute sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.) Întoarceți aluatul într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit; întindeți ușor aluatul până la marginile vasului. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, timp de 30 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
Preîncălziți cuptorul la 40
Descoperă aluatul. Faceți indentări în partea superioară a aluatului folosind mânerul unei linguri de lemn sau vârful degetelor.
Combinați 1 linguriță de apă și albuș de ou; periați ușor peste aluat.
Se presară cu nuci. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 45 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
Descoperiți aluatul și stropiți cu 2 lingurițe de ulei de alune.
Presărați aluatul cu 1/2 linguriță de sare rămasă.
Coaceți la 400 timp de 24 de minute sau până devin aurii.
Stropiți pâinea cu restul de 1 linguriță de ulei de alune; lasa sa se raceasca usor.