Foc prăjită Low-County stridii cu tarhon și roșu sos fierbinte unt

Foc prăjită Low-County stridii cu tarhon și roșu sos fierbinte unt
Foc prăjită stridii Low-County cu tarhon și roșu unt sos fierbinte ar putea fi o reteta buna pentru a extinde caseta de reteta hor d ' oeuvre. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 146 calorii, 1g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. 22 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de piper, frunze de tarhon, stridii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Stridii de foc și gheață cu sos de hrean, Stridii la grătar cu unt de tarhon, și Stridii la grătar cu unt picant de tarhon.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Combinați toate ingredientele într-un robot de bucătărie și procesați până se omogenizează sau adăugați-le într-un castron și amestecați pentru a combina. Acoperiți și dați la frigider timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Încălziți un grătar la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Puneți stridiile într-un singur strat pe grătarele grătarului și gătiți până când lichiorul începe să fiarbă. Acoperiți imediat fiecare stridie cu o linguriță îngrămădită de unt de tarhon și câteva liniuțe suplimentare de sos fierbinte, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Se ornează cu frunze de tarhon și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat

Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Muscadet

Chardonnay, Riesling și Muscadet sunt alegerile mele de top pentru stridii. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Puteți încerca selecția semnăturii Pedroncelli Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Selecția Semnăturii Pedroncelli Chardonnay
Selecția Semnăturii Pedroncelli Chardonnay
Notele bogate de lămâie, pere și miere din buchet duc la arome proaspete de măr, lămâie meyer și mango. Amestecul celor două loturi Chardonnay adaugă atât calități de fructe înainte, cât și complexitate de stejar prăjit. Evidențiat de aciditatea strălucitoare, vinul se termină crocant cu un finisaj lung persistent.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Revista