Foarte Simplu De Manevrat 2 Minute Hollandaise

Foarte Simplu De Manevrat 2 Minute Hollandaise
Foarte simplu de manevrat 2 minute Hollandaise este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian sos. Această rețetă face 6 porții cu 152 calorii, 1g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 1104 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie din 1 lămâie, gălbenuș de ou, sos fierbinte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Foarte Simplu De Manevrat Hollandaise, Pesto de ardei roșu prăjit parmezan anghinare umplute cu 5 minute de ardei roșu Hollandaise, și Ciuperci Infailibile pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați gălbenușul de ou, apa, sucul de lămâie și un vârf de sare în fundul unei căni care abia se potrivește cu capul unui blender de imersie. Topiți untul într-o cratiță mică la foc mare, învârtindu-se constant, până când spumarea dispare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Transferați untul într-o cană de măsurare a lichidului de 1 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
3
Așezați capul blenderului de imersie în fundul cupei și porniți-l. Cu blenderul care rulează constant, turnați încet untul fierbinte în ceașcă. Ar trebui să se emulsioneze cu gălbenușul de ou și sucul de lămâie. Continuați să turnați până când se adaugă tot untul. Sosul trebuie să fie gros și cremos. Condimentează după gust cu sare și un vârf de piper cayenne sau sos fierbinte (dacă se dorește).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Se servește imediat sau se transferă într-o oală mică cu capac și se păstrează într-un loc cald până la 1 oră înainte de servire. Hollandaise nu poate fi răcit și reîncălzit. Verificați aici pentru o prezentare video completă a procesului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HollandaiseSos Hollandaise
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
DificultateUșor
Gata În2 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista